Szülőnek lenni - interaktív - Műhely 

A SZÜLŐNEK LENNI MŰHELY  

önálló témákat feldolgozó interaktív talk show

amely szülőknek szóló információkat tartalmaz, kezdve a különböző nevelési stílusoktól odáig, hogy hogyan segítsük őket a tanulásban, hogyan neveljük a természetes érdeklődésüknek megfelelően őket, hogyan lesz belőlük magabiztos önálló gyerek, hogyan álljanak ki magukért, és hogyan tudunk erős és egészséges kapcsolatot köztük és köztünk, mint szülők között kialakítani. 


Jelentkezzen "saját MŰHELY" szervezésre, 

vagy javasoljon témákat online MŰHELY-ekre, az alábbi linken!

JELENTKEZÉS ÉS JAVASLAT

A MŰHELY, vállalatok, iskolák és művelődési intézmények által kezdeményezett módon tud létrejönni "saját MŰHELY", az adott helyszínen.

A MŰHELY-t a honlapon szülők és szakemberek által jelzett témákban, online módon szervezünk.

JELENTKEZÉS ÉS JAVASLAT

A MŰHELY-eket vezető szakember, Cserey Miklós maga is kétgyermekes szülő és hat unoka nagypapája, aki több mint 10 éve foglalkozik szülőséggel kapcsolatos tanácsadással. Emellett több mint 30 éve gyakorlati tréner, vállalati struktúra és kommunikációs szakember. Szórakoztató stílusával, könnyen emészthető, életből vett példáival könnyen ismerhetünk magunkra és az otthonunkban zajló folyamatokra.

Ha te is szülő vagy ne gondolkozz egy percet sem,

A MŰHELY NEKED SZÓL!

Ács-Steins Valéria© 2012 Szülőnek lenni program - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el