Szülőnek lenni - interaktív - Műhely 

A SZÜLŐNEK LENNI MŰHELY egy olyan több részből álló mégis önálló témákat feldolgozó interaktív talk show sorozat, amely szülőknek szóló információkat tartalmaz, kezdve a különböző nevelési stílusoktól odáig, hogy hogyan segítsük őket a tanulásban, hogyan neveljük a természetes érdeklődésüknek megfelelően őket, hogyan lesz belőlük magabiztos önálló ember, hogyan álljanak ki magukért, és hogyan tudunk egy erős és egészséges kapcsolatot köztük és köztünk, mint szülők között kialakítani. 

Aktuális műhelyek

9-12 évesek újra

2021. február 26. 16.30 - 18.00

Az eddig hallottakat kezdjük a gyakorlatba átültetni. Témák: kütyü használat, szexualitás, a korosztály félelmei, Miért fontos ez? Sok mindent hallunk, olvasunk de nem biztos, hogy rögtön, hosszú távon és következetesen be is tudjuk építeni 


Várandósok, és a szülés után

2021. február 27. 16.00 - 17.00

BÖLCSŐ: egy baba születésével nem csak egy anya és egy apa, de egy család is születik

Hogyan készítsük fel a lelkünket életünk legmeghatározóbb utazására?

ÚJ FEJEZET 1.: NŐBŐL ANYÁVÁ VÁLÁS. CSALÁD SZÜLETIK



Hogy bánjunk jól az 5-6 éves gyermekünkkel, 

úgy hogy első szóra szót fogadó, engedelmes gyerek legyen?

Tényleg ezt akarjuk, erre van szükség(ünk)? Mire van szüksége a gyereknek?

Hogyan mondjunk jól "nem"-et a kütyüzésre?

Ez és ehhez hasonló, az 5-6 éves korosztályt érintő aktuális kihívásokkal fog a következő interaktív online Műhely foglalkozni.
Időpontja: 2021. február 13. 16.30-18.00-ig (online)

Részvétel: ingyenes

1. rész Hogyan neveljünk JÓ GYEREKEK helyett JÓ SZÜLŐKET?

Kiskamaszokkal (9-12)

A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött. 

Maximum létszám: 15 fő. Az esemény előtt 24 h-val elküldjük az online kapcsolódás (Zoom) linkjét.

Következő SZÜLŐNEK LENNI MŰHELY témánk

Hogy bánjunk jól az 5-6 éves gyermekünkkel, úgy hogy első szóra szót fogadó, engedelmes gyerek legyen?

-Hogyan mondjunk jól "nem"-et a kütyüzésre? Ez és ehhez hasonló, az 5-6 éves korosztályt érintő aktuális kihívásokkal fog a következő interaktív online KÖR foglalkozni.
Időpontja: 2021. február 13. 16.30-18.00ig (online) 

Részvétel: ingyenes

Mi a baj Marcival(9)? És mi a baj Katával(10)? A válasz egyszerű. Velük semmi baj nincs, épp most lépnek be a kiskamasz korba, próbálgatják szárnyaikat. "Folyton, mindenre, csípőből "nem"-et mond! Ez oké egyszer-egyszer, de hogy nap, mint nap ezzel vagy más hasonlóval küzdünk? Ez őrület!" -mondja egy elkeseredett anyuka Timi, Marci(9) anyukája.
"Tavasszal még normális volt, de nyárra teljesen meghülyült!" -állítja Erzsi, Kata(10) anyukája.
Ismerősek ezek a gondolatok? A SZÜLŐNEK LENNI interaktív MŰHELY segítségedre lesz a kiskamaszod kezelésében. Ez legalább annyira rólad szól, mint amennyire róluk is. 

Ez a mostani alkalom (2021. január 23.) a 9-12 éves kiskamaszok szüleinek szól és fog segítséget nyújtani. Tele van az életből vett konkrét információkkal és esetekkel. A talk show interaktív jellegű, a teljes időtartalma alatt tudsz majd kérdéseket feltenni, élőben, szakértőinknek. A végére képet kapsz arról, hogy milyen fizikai és lelki változásokon megy keresztül most a kiskamaszod valamint egy olyan módszertant adunk a kezedbe, amelynek segítségével hatékonyan tudsz majd vele együttműködni. Ezzel a tudással és eszköztárral kezelni tudod majd a hangulatingadozásait és esetenként, gyakorlással egyre többször win-win érzéssel zárni a csatározásaitokat.

A kurzust vezető szakember, Cserey Miklós maga is kétgyermekes szülő és hat unoka nagypapája, aki több mint 10 éve foglalkozik szülőséggel kapcsolatos tanácsadással. Emellett több mint 30 éve gyakorlati tréner, vállalati struktúra és kommunikációs szakember. Szórakoztató stílusával, könnyen emészthető, életből vett példáival könnyen ismerhetünk magunkra és az otthonunkban zajló folyamatokra.

Ha te is szülő vagy ne gondolkozz egy percet sem, ez a MŰHELY

NEKED SZÓL!