Szabó Gabi

Vibráló, színes, érdeklődő, mosolygós. Kedves és határozott. Fáradhatatlanul keresi az embert, érdeklődik iránta. Elfogadó a gyarlóságaival szemben, erős támasz a változásban. Bízhatsz benne, hogy egy lépéssel közelebb kerülsz a célodhoz, ha vele dolgozol.
Érzékeny a hangulatokra, figyel a rezzenésekre. A tények mögött mindig látja, érzékeli a lelket és a szellemet. Életeleme a cselekvés. Nincs olyan helyzet, amiből ne csinálna egy dramatikus képet, vagy egy tükröt. Szeretem, ahogy dolgozik, élvezettel nézem a munkáját, néha csoportbeli vezetőtársaként is könnyedén, felhőtlenül bevonódom a történésekbe, amikor ő vezeti a csoportmunkát.
Alázattal és lojalitással közelít a témát hozóhoz és a témához egyaránt. Autoritását ennek ellenére nem veszti el. Figyel, keretez, inspirál, könnyedén, spontánul reagál. (Csanádi Péter)
Szociológus, 1998 óta dolgozik vezetőfejlesztő tanácsadóként, trénerként, coachként, coach szupervízorként.
Az International Coach Federation akkreditációjában sikeres PCC szintű vizsgát tett. A Magyar Pszichodráma Egyesület kiképző pszichodráma vezetője, az Australian College of Psychodrama Psychodrama Practitionere. A British Know-How Found által kiképzett változásmenedzsment tanácsadó, kiképzett IPMA projektmenedzsment tréner. Szakterületei vezetők képzése és fejlesztése ( személyes és team coaching, Coaching-Sharing-Learning csoport, tréning) szervezetfejlesztés (szervezeti kultúra diagnózis,vezetői kompetencia-felmérés), és a szervezeten belüli (személyek, szervezeti egységek közötti) problémamegoldás, konfliktuskezelés, együttműködésfejlesztés